Dekorációbérlés

Vevővélemények: 0

Értékelések átlaga:

Vevővélemények mutatása

Dekorációbérlés – Keress típus szerint!
LEGFRISSEBB BÉRLŐI ÉRTÉKELÉSEK
There are not Product Reviews yet.
Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Fleurt virágüzlet a Bazilikánál

AranyvirágÉvekkel ezelőtt egy párizsi utazás során született az ötlet, hogy a virágkötészet és a dizájntervezés keresztezésével új szolgáltatás jelenhetne meg az enteriőr tervezés piacán. A FLEURT első, Andrássy úti kis üzlete hamar ismertté, kedveltté és szűkké is vált. Csapatunkkal Pesten a Bazilikánál találtunk tágasabb teret a munkához. Célunknak tekintettük, hogy népszerűsítsük a kreatív virágkötészet modern remekeit. Üzletünk és csapatunk elnyerte a szakma legnagyobb elismerését, az Arany Virág díjat, mely a legszebb és legkiválóbb szolgáltatást nyújtó üzletek trófeája.

Legyen részese Világunknak!

Amiért vagyunk

Európa legkiválóbb virágdesignereitől inspirálva célunk, hogy Magyarországgal is megismertessük a nemzetközi virágkötészet modern remekeit, és az ehhez kapcsolódó minőségi szolgáltatásokat, mint a virágküldés.

Munkáinkban a virág szerves részévé válik az õt körülvevõ környezetnek, legyen az otthon, iroda, esküvõ vagy rendezvény. Ebben a harmónikus kapcsolatban a virág új értelmet nyer, új értéket alkot.

Munkáinkban a virág szerves részévé válik az őt körülvevő környezetnek, legyen az otthon, iroda, szálloda vagy rendezvény. Ebben a harmonikus kapcsolatban a virág új értelmet nyer, új értéket alkot.

Virágkötőink és dekoratőreink szakmai tudása, virág iránti szeretete és embersége garancia az Ön megelégedésére.

Szolgáltatásaink

A FLEURT egyedülálló design virágokat és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt Budapesten.

Amiben különbözünk, az egyedi stílusunk, kreativitásunk és szolgáltatásunk színvonala. Zrínyi utcai virágüzletünk kínálata modernségével keresett unikumnak számít Budapesten.

Virágküldés

Budapesten akár 2 órán belül odavisszük helyedbe vagy címzettednek küldeményed. Webshopunkban egyedi designra, különleges virágokra és ajándéktárgyakra találsz.

Virágküldés

Esküvői dekoráció

A TE napod, a TE emléked, legyen a TE legkedvesebb virágod. Kelljen csak egy menyasszonyi csokor, vagy az esküvői helyszín dekorációját bíznád ránk, mi biztosan segítünk, hogy minden a virágoknak köszönhetően mindenkiben még élesebben éljen az emlék.

Esküvői dekoráciü

Szálloda dekoráció

A FLEURT piacvezető a szálloda dekoráció - területén A legnevesebb ötcsillagos szállodákat tudjuk elégedett megrendelőink között.

Szálloda dekoráció

Irodadekoráció

Egyedi stílusunk az irodadekoráció világában is megmutatkozik. A titkárnők és főnökök kedvenceit heti rendszerességgel frissítjük, elég egy telefon.

Irodadekoráció

Rendezvénydekoráció

Mindig egyedit tervezünk, a megrendelőhöz és a költségvetéshez igazodva.

Rendezvénydekoráció

Növénydekoráció

Mindig az enteriőrben legjobban illő és legpraktikusabb növényeket telepítjük. Kérésre a növényeket rendszeresen gondozzuk. Ahová pedig zöld növény nem telepíthető, tartós megoldásaink közül válogathatsz.

Növénydekoráció

Lakásdekoráció

Dekorációs kellékeink, Vermont kompozícióink és egyedi virágkötészeti remekeink között a legigényesebbek is biztosan találnak számukra megfelelőt.

Lakásdekoráció


Kapcsolódó Információk
Kapcsolat